Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), HBB Kadın Basketbol Takımı’nın Türkiye kadın basketbolunun en büyük kupası olan Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı kazanması münasebetiyle kutlama düzenledi. HBB, düzenlediği ‘Cumhurbaşkanlığı Kupa Şöleni’ ile gençlerin sevgilisi ‘Kolpa’ grubunu Hatay halkıyla buluşturarak kupa sevincini taçlandırdı.
HATAY KUPA COŞKUSUNU DOYASIYA YAŞADI
Antakya Cumhuriyet Meydanı’nda son zamanların popüler gruplarından “Kolpa” ile kupa sevinci yaşayan Hatay halkı, şarkılara hep bir ağızdan coşkuyla eşlik etti. Hataylılar, Ankara Spor Salonu’nda Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nin lideri Fenerbahçe’yi 60-55’lik skorla yenerek tarihinde bir ilke imza atan Hatay’ın meleklerinin başarısını gururla kutladı.
HATAY HALKINDAN MELEKLERE BÜYÜK İLGİ
HBB Mehter Takımı’nın gösterisiyle başlayan şölen Kolpa grubunun şarkılarıyla devam etti. Mavi-Beyaz tezahüratlarıyla sahneye davet edilen HBB Kadın Basketbol Takımı oyuncuları ve yöneticileri, halkın yoğun ilgisiyle sahnedeki yerini aldı.